Kirchné Máté Réka

herbalogo

Terméktapasztalat /2015/

Illés Menyhértné Magdi vagyok, a SPAR-ban dolgozom pékáru reszortvezetőként. A Herbalife-ot 2013 júniusa óta fogyasztom. Rengeteg egészségügyi problémám volt: magas vérnyomás és koleszterin, ingadozó vércukorszint, allergia, sok volt a savam és ízületi problémák gyötörtek.

Május végén Kirchné Máté Réka felajánlott egy testanalízist. Megdöbbentő volt az eredmény, főleg a biológia életkorom, ami 69 év volt a valóságos 55-tel szemben! És sajnos valóban 69-nek éreztem magam.

Azonnal Herbalife-fogyasztó lettem, mert tudtam, hogy valamit tennem kell, mert nagyon fáradékony voltam és mindenem fájt, ráadásul a súlyom is nagyon zavart. A shake-kel, rosttal, multivitaminnal kezdtem, majd később elvégeztem egy tisztítókúrát. Azóta a kiegészítő termékek közül fogyasztom még: Herbalifeline Max, Xtra-Cal, Nutrition Active.

Életmódot is váltottam, segített a kiegyensúlyozott étrend és az egészséges, aktív életmód. Hétről hétre jobb lett a közérzetem, több lett az energiám, tudtam végre fogyni, és az egészségügyi problémáim is minimalizálódtak.

Tapasztalatok

Terméktapasztalat /2015/

Kárpáti Ildikó vagyok, kétgyermekes egyedülálló anyuka. A Herbalife termékeket először 2008-ban ismertem meg, mivel a szülés utáni és a rendszeres testmozgás hiányából adódó súlyfeleslegemre szerettem volna hatékony megoldást találni. Fogyasztottam is a shake-et, a multivitamint és a rostot, és elkezdtem intenzívebben tornázni. Mikor sikerült elérnem az áhított testsúlyt, mint aki jól végezte dolgát, visszatértem a hagyományos táplálkozásra és elkényelmesedtem... és láss csodát: a keservesen ledolgozott kilók újra alattomosan visszakúsztak, sőt, még gyarapodtak is!

2012-ben régi ismerősöm, Kirchné Máté Réka által visszatért a Herbalife az életembe, ezúttal tartós életmód változtatással együtt. Ismét tudtam fogyni és alakulni, az ismerősöktől is sok pozitív visszajelzést kaptam, ami rengeteg önbizalmat is adott. Emellett sokkal több az energiám, valamint komoly személyiségfejlődést is köszönhetek a bonyhádi Herbalife csapatnak.

Naponta fogyasztok kiegészítő termékeket is (Herbalifeline Max, fehérjekoncentrátum, Xtra-Cal, Thermo Complete), valamint napi rendszerességgel használom a kozmetikai termékeket. Ezek jótékony hatását a környezetem is érzékeli rajtam, mert egészen más, sokkal pozitívabb kisugárzásom lett, szinte „ragyogok”. A Herbalife lehetőséget ad egy kiegyensúlyozottabb és teljesebb életre – én úgy döntöttem, élek vele!

Tapasztalatok

Terméktapasztalatok

Az eredmények egyénenként változóak lehetnek. Az itt leírtak csupán tájékoztató jellegűek, egyéni tapasztalatokon alapulnak. A termékfogyasztás személyre szabottan ajánlott. Kérje a Független Herbalife Tanácsadó segítségét!