Kirchné Máté Réka

herbalogo

Elégedett az alakjával? Szívesen áll rá a mérlegre? Ideális testsúllyal rendelkezik? Egész nap sok energiája van? Rendben van az emésztése? Jól tud aludni? Kipihenten ébred reggelente? Kiegyensúlyozott? Szép ránctalan és puha a bőre? Ha csak egyetlen kérdésre is NEM a válasza, érdemes továbbolvasnia!

Tudta, hogy a hagyományos ételek fogyasztásával nem tudjuk szervezetünkbe juttatni a szükséges tápanyagokat, és hogy egészségügyi problémáink mintegy 80%-a tápanyaghiányból ered? A Herbalife viszont megoldást kínál a hiányzó tápanyagok biztosítására!

Elengedhetetlenül szükséges azonban a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel is! Első tanácsom tehát: óránként igyon meg egy pohár vizet! Ugye hogy nem hangzik nehéz feladatnak? És ezzel máris megalapozta szervezete külső-belső hidratálását, elősegítve a napi tisztulást és a tápanyagok beépülését!

Második tanácsom: sportoljon naponta 30 percet! Ez a mozgás lehet akár lendületes séta vagy kerékpározás, a lényeg, hogy közben legalább 5 percig izzadjon is!

Harmadik tanácsom: figyeljen oda, mit eszik! A Herbalife 400 fős orvoscsoportjában kiemelkedő szaktekintélyek tevékenykednek Dr. David Heber vezetésével, akit öt alkalommal választottak meg Amerika legjobb orvosának; és Dr. Louis Ignarro Nobel-díjas tudós részvételével, aki a világraszóló elismerést a nitrogén-monoxiddal kapcsolatos kutatási eredményeiért vehette át. A Herbalife termékei immár 94 országban bevizsgált, engedélyezett és forgalmazott termékek (a termékek országonként specifikusak)!

A Herbalife termékeihez csak jól képzett Független Tanácsadókon keresztül juthat hozzá. Van azonban egy jó hírem: a termékek vásárlásához és fogyasztásához személyes tanácsadás is jár, a legjobb eredmény elérésének érdekében.

Ön mit tesz, mikor reggel felébred, és a szervezete – miután éjszaka feldolgozta az előző napi tápanyagokat és elpárologtatta a bevitt folyadékot – vízért és megfelelő tápanyagért kiált? Ugye nem ül le kávézni és gyújt rá egy cigarettára? Reggelizik Ön egyáltalán? Nem? Akkor valószínű kora délelőtt már leesik a vércukorszintje és az inzulinszintje, megéhezik, ekkor egy kis nassolnivaló vagy szénhidrát tartalmú falatok után nyúl, esetleg iszik egy újabb kávét vagy energiaitalt… Eltaláltam? Vagy Ön mégis reggelizik, csak szénhidrát alapú étel kerül a tányérjára? Ekkor is az előző esetben olvasható eredményre számíthat, és még az újra elalvás gondolatával is eljátszik… Stimmel? A megoldást a megfelelő tápanyagbevitel jelenti, melyben a Herbalife tud segíteni!