Kirchné Máté Réka

herbalogo

Mindig érdekelt az egészségmegőrzés, igyekeztem egészségesen táplálkozni és sportolni. Aztán - ahogy az lenni szokott – 35-40 éves koromban nekem is lelassult az anyagcserém, immár hiába volt a sportolás, szép lassan fölkúszott pár fölösleges kiló… Szerencsém volt: 2010 júliusában egy Egészségkampány keretében megmérték a testzsír%-omat és a testtömegindexemet, majd a Független Herbalife Tanácsadó felajánlotta, hogy felkeres otthonomban és ellát információkkal a termékeikről. Egészségügyi problémám igazából nem volt, de néhány kiló plusz nem mozdult rólam, és este többnyire fáradtan zuhantam az ágyba. A tájékoztató után azonnal elkezdtem fogyasztani a Herbalife shake-et, rostot és multivitamint. Természetesen továbbra is sportoltam, és igykeztem minél egészségesebben táplálkozni. Mindezeknek köszönhetően gyorsan leadtam a súlyfeleslegemet, és mindenki észrevette a centis fogyásomat is! Ráadásul több lett az energiám és reggelente kipihenten ébredek. 2011 októbere óta a Herbalife kozmetikai termékeit is használom, azóta nem vízhiányos az arcbőröm.
2010 augusztusában, egy négyalkalmas alaptréning elvégzését követően jómagam is Független Herbalife Tanácsadó lettem. Örülök annak, hogy meg tudom mutatni embertársaimnak, hogyan tudják kiegyensúlyozott tápanyagbevitellel és megfelelő életmódváltással kontrollálni a testsúlyukat, növelni az energiájukat, és akár egy plusz kereseti lehetőséghez is juthatnak.
Úgy gondolom, mindez fontos ahhoz, hogy az embernek megfelelő önbecsülése legyen, és magabiztosan tudjon a jövőbe nézni.

Kétféle ember létezik: az egyik a betegségére költ, a másik az egészségére! És Ön?

„Vigyázz a testedre, mert ez az egyetlen hely, ahol élhetsz!” /Jim Rohn/

Bemutatkozás